• Publicerat 21 augusti, 2011
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

Skellefteå lånar ut Lindholm

I våras gjorde han målet som såg till att Sundsvall slapp undan kvalserien till allsvenskan. Nu återvänder forwarden Pär Lindholm till Medelpad. På Twitter meddelar hans agent Erik Wallström att Skellefteå lånar ut 19-åringen även den här säsongen.

Lindholm svarade för 14 poäng (7+7) på 50 matcher för Sundsvall. Det sjunde och avslutande målet för säsongen betydde 4-3 i bortamatchen mot Mora i den sista omgången av grundserien. Målet innebar att Sundsvall klarade sig från kval medan Tingsryd och Troja-Ljungby fick kvala sig kvar i allsvenskan.

På meritlistan har den juniorlandslagsmeriterade forwarden tre elitseriematcher för Skellefteå. Han var även en del av Saiks J20-lag som tog SM-silver den gångna säsongen.

Text: Uffe Bodin