• Publicerat 15 februari, 2013
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

Förlänger med två år

Han är bara 23 år men har redan hunnit göra över 200 elitseriematcher för Frölunda. Nu står det klart att Nicklas Lasu stannar i klubben i ytterligare två säsonger.
– Med Nicklas kvar i laget har vi lagt en viktig bit i lagpusslet för nästa säsong. Han är ett levande bevis på att vi har gjort rätt under lång tid och att vi jobbar rätt när det gäller utveckling av unga hockeytalanger, säger klubbdirektören Anderz Larqvist i ett pressmeddelande.

Lasu A-lagsdebuterade redan 2008. De fyra senaste säsongerna har han varit ordinarie i laget.
– Nicklas har varit hos oss sedan juniortiden, han har varit utlånad till andra klubbar och sedan några år förtjänat en plats i vårt A-lag. Den tiden har vi nu förlängt med minst två år och Nicklas blir med sina egenskaper både på och utanför planen, en viktig kugge i vårt lag nästa år, säger Larqvist.

Den här säsongen har den Mölndalsfostrade forwarden gjort ett mål i tom kasse och stått för fem assist på 48 matcher.

Text: Uffe Bodin