• Publicerat 21 mars, 2014
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Justin Pogge.Foto: Bildbyrån/Petter Arvidsson

Justin Pogge var en av Hockeyallsvenskans statistiskt sett bästa målvakter den gångna säsongen. Kanadensaren hade en räddningsprocent på 92,1 och höll nollan vid inte mindre än åtta tillfällen för Bik Karlskoga.

Nästa säsong kan han kanske representera en annan klubb i Värmland. Enligt Karlskoga Tidning ska Pogge ha träffat företrädare för Färjestad innan han återvände hem till Kanada sedan Karlskogas säsong tog slut.
– För Bik:s del vore det förstås en väldigt stor förlust men vi kan bara önska honom lycka till när en av Sveriges bästa klubbar visar intresse för honom, säger en källa med insyn i Karlskoga till tidningen.

Bik Karlskoga har under de senaste åren levererat två målvakter till SHL. För två år sedan försvann Daniel Bellissimo till Timrå och i fjol var det Joel Gistedt som gick till Leksand efter en bra säsong i Hockeyallsvenskan. Blir Justin Pogge den tredje att ta steget?