Leksand juniormästare i Globen 2010.
Nyheter

Här spelas juniorernas finalspel i vår

ANNONS

Det blir Nyköping som står värd för juniorernas finalspel i vår. Slutspelen kommer avgöras 2-6 april under påskveckan och handlar om semifinaler och finaler för J20, J18 samt U16.

– Vi har som tradition sedan ett antal år att genomföra sammanhållna JSM för J18 och J20 på en och samma plats. Nu tar vi nästa steg när vi även införlivar USM för U16 i detta upplägg. Nyköpings HFU och Nyköpings kommun är utmärkta arrangörer och lämpliga samarbetsparters i detta arrangemang, säger Mikael Lundström, Svenska Ishockeyförbundets tävlingschef i ett pressmeddelande.

Torsdag 2 april spelar U16 sina semifinaler. På fredagen avgör deras final och bronsmatch samtidigt som J18 spelar sina semfinaler.
På lördagen spelar J18 sin final och bronsmatch innan J20 tar över helt på söndag- och måndag och spelar sina semifinaler, bronsmatch och final.

– För oss i Nyköping betyder det otroligt mycket att vi får så många fina evenemang till vår stad. Vi är unika genom att vi alltid har fullt med evenemang på våra arenor. Genom nyproduktionen räknar vi med att två miljoner människor besöker vår anläggning om året. När den var hälften så stor hade vi ett snitt på 1,1 miljoner människor. Att få inspirera staden med härligt duktiga hockeyungdomar är en ära, säger Caroline Dewoon Thorén, verksamhetschef och VD för Nyköpings Arenor.

 

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games