• Publicerat 26 juli, 2015
  • Skrivet av Ola Winther
  • 0 Kommentarer
Garrett Roe.Foto: All Over Press

För några veckor sedan presenterades Garrett Roe som klar för NLA-klubben Genève-Servette. Där kommer han dock uppenbarligen inte spela nästa säsong – då han i dag i stället skrev på som den sista pusselbiten i Linköpings lagbygge.
– En kreativ, speedig center med en härlig inställning, säger Linköpings GM Fredrik Emvall.

När Linköping till sist presenterade den forward man jagat under en längre tid på söndagen så var det ett namn som inte någon förväntat sig. Inte för att Garrett Roe inte skulle ha kvalitéerna för att spela i SHL – utan för att han så sent som för några veckor sedan skrev på för NLA-klubben Genève-Servette.

Vad som gjort att han inte kommer till spel med schweizarna är oklart, men i dag skrev han hur som helst på ett ettårskontrakt med LHC.
– Vi är väldigt nöjda att få Garrett Roes namnteckning för kommande säsong. Vi har kollat upp honom tidigare under året men då stod ha under kontrakt. Nu när han blev tillgänglig ville vi ha honom i vårt lag. Han kommer passa perfekt in i vårt lagbygge. En kreativ, speedig center med en härlig inställning, säger Linköpings GM Fredrik Emvall till klubbens hemsida.

Roe har öst in poäng för både Salzburg och nu senast EHC München sedan han kom till Europa sommaren 2013. På 51 matcher i den tyska ligan den gångna säsongen svarade han för 51 poäng (13+38) och slutade med det på nionde plats i poängligan.
– Jag är väldigt glad över att vara här och jag ser fram emot att påbörja träningen tillsammans med laget i morgon, säger Roe.