Oscar Lindberg.Foto: Danny Murphy/Icon Sportswire

Äntligen satt pucken för Oscar Lindberg. Det var i mötet med Columbus Blue Jackets som 25-åringen hittade nätmaskorna för första gången den här säsongen med hjälp av ett fräsande handledsskott. Forwarden såg även till att fixa en assistpoäng när hans Rangers kvitterade till 4-4 efter en mäktig upphämtning från 4-1.

Sedan var det dags för Michael Grabner att få strålkastarna riktade mot sig när han med endast några sekunder kvar av matchen skrinnade sig ren och skickade upp en backhand i nättaket. Förlusten var Columbus andra raka efter att laget klivit av en vinstrad på hela 16 matcher.

I Rangers målbur stod Henrik Lundqvist. Han räddade totalt 33 skott.

***

Boston Bruins såg till att matchen mot Florida Panthers inte blev speciellt spännande. Laget vann med 4-0 efter bland annat två fullträffar av Brad Marchand.

***

När Montreal ställdes öga mot öga med Toronto blev det seger för de vitklädda med 5-3. Alexander Radulov, Shea Weber och Jeff Petry stack ut med två poäng vardera. I Toronto var det Mitchell Marner och James Van Riemsdyk som visade framfötterna. Båda noterades för tre poäng.

***

Arizona Coyote viftade bort sin jobbiga förlusttrend på nio raka matcher när laget besegrade New York Islanders med 2-1 efter straffläggning. Oliver Ekman-Larsson noterades för över 26 minuter speltid, men ingen poäng kom från hans klubba.