Lucas RaymondFoto: Bildbyrån

Efter en straffseger och två förluster på två matcher mot Finland i 01:ornas första landslagsuppdrag i december åker man iväg på sin första fyrnationsturnering för möten med Ryssland, Finland och Tjeckien i ryska Velikij Novgorord 9-11 februari.

Ett namn sticker ut i mängden i truppen. Det handlar om Lucas Raymond från Frölunda, som tar plats i truppen som 02:a i Magnus Hävelids trupp. Det tillhör inte vanligheterna att underåriga får chansen i Team 16, även om det funnits en del exempel under 2000-talet med namn som Jacob De La Rose, Magnus Pääjärvi och Anton Lander.

TRUPPEN

Hugo Alnefelt, AIK
William Josbrandt, Luleå

Albert Lyckåsen, Bålsta
Alexander Popovic, Modo
Alexander Lundqvist, Leksand
Victor Söderström, Brynäs
Tobias Björnfot, Djurgården
Emil Malysjev, HV71
Ludvig Hedström, Djurgården

Lucas Feuk, Södertälje
Arvid Costmar, Linköping
Noel Gunler, Luleå
Simon Holmström, HV71
Lucas Raymond, Frölunda
Joel Wahlgren, Kramfors
Oscar Bjerselius, Djurgården
William Persson, Skellefteå
Max Wahlgren, Kramfors
Erik Juhlin, Västerås
Albin Grewe, Djurgården
Simon Andersson, Modo
Albin Sundsvik, SDE