Stefan Öhman.Foto: Bildbyrån/Petter Arvidson

Stefan Öhman höll igång spelarkarriären på elitnivå tills han var 40 år. Nu lägger han av med den delen av hockeykarriären efter att ha gjort 278 SHL-matcher, 419 matcher i finska ligan och 325 matcher i HockeyAllsvenskan och gamla division 1 för totalt över 1 000 ligamatcher på elitnivå.

Nu väljer han istället att bli Björklövens nya fystränare.
– Träning är något som jag tycker är otroligt roligt och jag har länge sneglat på det som något att hålla på med. Nu när den här chansen dök upp var det en för bra möjlighet för att tacka nej till, säger Öhman i ett pressmeddelande.

– Det känns helt rätt med Stefan Öhman som ny fystränare då han är väldigt kunnig inom området. Han har alltid varit en av de mest vältränade spelarna i de lag han befunnit sig i och kommer även han att passa perfekt in i vårt system, säger tränaren Joakim Fagervall.