Garrett Roe. Foto: Bildbyrån/Petter Holgersson

En av Linköping HC:s poängstarkaste spelare väljer att lämna klubben till nästa säsong. Garrett Roe har fortfarande ett år kvar på sitt kontrakt, men har valt att utnyttja en uppsägningsklausul. Detta innebär att han lämnar LHC för att spela med en klubb utomlands.
– Garrett har gjort ett väldigt bra jobb för oss under de senaste två åren. Nu har han valt att fortsätta sin karriär i klubb utanför Sverige och vi önskar Garrett lycka till i sin fortsatta karriär, säger General Manager Fredrik Emvall till klubbens hemsida.

Roe har under sina två säsonger i LHC spelat 90 grundseriematcher. På dessa gjorde han 78 poäng (30+48). Den gångna säsongen var det endast Broc Little som gjorde fler poäng i LHC.

Vilken klubb som Roe är klar för är ännu inte känt, men enligt uppgifter till Corren har han skrivit på för en schweizisk klubb.