Oscar MasielloFoto: Peter Skaugvold / BILDBYRÅN

Förra säsongen lånade Björklöven in sin förstemålvakt från SHL och kommande säsongen blir det dubbla målvaktslån för Umeåklubben. I dag presenterar klubben nämligen att man förutom Färjestadslånet Adam Werner också kommer ha Oscar Masiello, på lån från Luleå, som i sin målvaktsduo.
— Oscar Masiello är en målvakt jag känner till bra från min tid Luleå, där jag haft honom på träningar och som backup i a-lagsmatcher. Han har gjort stora framsteg den här säsongen och varit väldigt avgörande för Luleås framfart i J20 SuperElit. Oscar passar även han perfekt i det system som vi håller på att bygga, säger sportchefen Joakim Fagervall.

Masiello, som skrev på ett kontrakt över två år med Luleå inför 2016/2017, hade sitt sista år som junior säsongen som var och spelade totalt 29 matcher i J20 Superelit.