Daniel Zaar i Luleåtröjan.Foto: Bildbyrån

Två säsonger i AHL utan någon NHL-chans. Då pekar det mesta på att det blir SHL igen för Daniel Zaar nästa säsong.
Enligt MrMadhawk har han besökt tre SHL-klubbar: Linköping, Malmö och Växjö. Det nämns också att Malmö ska vara de som ‘leder jakten’ i form av högst bud och sportchefen Patrik Sylvegård bekräftar intresset.

– Vi är intresserade, det kan jag bekräfta även nu, precis som tidigare, säger han.

23-årige Zaar fick sitt genombrott i allsvenska Rögle 13/14 och inte minst efter ett starkt kvalspel för klubben, där han, Eric Martinsson och Dennis Everberg fick lite av sina genombrott. på seniornivå.

Efter en SHL-säsong med Luleå, utlånad av Columbus, har han nu spelat i AHL de två senaste säsongerna. Han sköt 21 mål och 22 assist på 71 matcher första säsongen, där han också blev Calder Cup-mästare med Lake Erie. Den här säsongen blev det åtta mål och 22 assist på 55 matcher där han drogs med en överkroppsskada i mitten av säsongen.