Max GörtzFoto: Scott Paulus

För drygt tre månaders sedan avslöjades det att han var klar för klubben. Nu har Malmö presenterat Max Görtz inför nästa säsong.
— Malmö Redhawks är en klubb som vill framåt och det vill jag också, säger han till klubbens hemsida.

Malmö tog sig överraskande till semifinal i årets SM-slutspel. Nu rustar klubben för att ta nästa steg. Klubben har sedan tidigare förstärkt med Andy Miele och Daniel Zaar från AHL. Nu är det klart att nästa AHL-spelare kommer till klubben. Max Görtz är klar för klubben de kommande två åren.
— Det är självklart jättekul att vi får hem Max till Malmö igen. Han är en ung kille som har många år framför sig på hög nivå och han kommer att vara en spetsspelare för oss. Han har potential att spela både i landslaget och NHL. Spelmässigt är han stor och stark samt att han har ett mycket bra skott. Han kommer att hjälpa oss mycket, säger Malmös sportchef Patrik Sylvegård.

Max Görtz tillhörde Malmö under en del av sin juniortid innan han flyttade vidare till Färjestad där han också fick debutera i SHL. Sedan dess har det blivit nästan 200 SHL-matcher innan han flyttade till Noramerika.
— Jag är glad över att vara tillbaka i klubben och det ska bli kul att spela här och sätta på sig Redhawkströjan igen. Jag ser fram emot att både jag och laget kommer fortsätta att utvecklas. Malmö Redhawks är en klubb som vill framåt och det vill jag också, säger Görtz själv i en kommentar.