• Publicerat 9 juni, 2017
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Rasmus Sandin.Foto: Bildbyrån/Robbin Norgren

Rögle har tappat en hel del talanger genom åren. Men nu ser klubben ut att kunna få in en riktigt spännande back. Det handlar om Brynäs J20- och juniorlandslagsback Rasmus Sandin, skriver Helsingborgs Dagblad.

Sedan tidigare har hans storebror Linus Sandin ryktats vara på väg till Rögle från Almtuna. Nu kan lillebror också hamna i klubben. 17-årige Rasmus Sandin ska enligt Helsingborgs Dagblad vara på väg att byta Brynäs mot Rögle.

Den unge backen, som ursprungligen kommer från Uppsala, har hunnit företräda Almtuna, Modo och Brynäs de senaste åren. Senaste säsongen gjorde han 18 poäng (3+15) på 36 matcher med Brynäs J20-lag och svarade också för sju poäng (2+5) på sju matcher med J18-laget.

Sandin spelade även en hel del i U17-landslaget och var bland annat lagkapten för det svenska lag som tog guld i World Hockey Challenge under säsongen. Han vann TV-pucken med Ångermanland 2015. Under den turneringen utmärkte han sig med den här minnesvärda straffen: