Linus Sandin och Rasmus Sandin

Rögle gjorde på måndagen klart med bröderna Linus och Rasmus Sandin, där klubben hoppas att få nytta av den äldre brodern Linus redan den kommande säsongen.
– Den här värvningen ska ses på sikt även om jag är ganska övertygad om att storebror Linus kan gå in och ta en roll redan i vinter. Vi är mycket nöjda med att få hit båda killarna till vår organisation, säger Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson till klubbens hemsida.

Linus Sandin är 21 år och har spelat sin juniorhockey i Modo, men spenderade den senaste säsongen i Almtuna där han sköt 13 mål och 18 assist på 51 matcher och var lagets näst bästa poängplockare.
– Linus är en välväxt ytterforward, högerskytt, som trots att han bara är 21 år har gjort två säsonger i allsvenskan och producerade riktigt bra i Almtuna den senaste säsongen, säger Masken.

Rasmus Sandin är 17 och kommer närmast från spel i Brynäs juniorlag, men har även han spelat en del för Modo.
Han sköt fem mål och tretton assist på 36 matcher i J20-serierna och var även kapten för U17-landslaget under säsongen och är en av 00-kullens största backtalanger.
– Rasmus rankas som en av landets två-tre största talanger i sin ålder. Rasmus Dahlin i Frölunda är etta. Rasmus har alla förutsättningar att bli en mycket bra back på hög nivå.