Djurgården. Foto: Bildbyrån/Andreas L Eriksson

Man hade det tungt både på isen och på läktaren. Trots det går Djurgården med vinst.
–  Det ligger ett hårt arbete bakom detta, säger Djurgården Hockeys VD Jenny Silfverstrand.

Djurgården hade på många sätt en strulig säsong, och länge fanns man med i den absoluta botten innan man reste sig och sånär kunde ta sig till en kvartsfinal. Man tappade dessutom ungefär 400 åskådare i snitt per match jämfört med säsongen innan.

Trots det går Stockholmsklubben plus. I ett pressmeddelande bekräftar man att klubben gick 1,8 miljoner plus efter skatt. Det egna kapitalet är nu uppe i lite drygt åtta miljoner kronor.
– Med tanke på de utmaningar som verksamheten hade under säsongen, både sportsligt och kommersiellt med bland annat vikande publiksiffror under hela hösten, ska hela vår organisation vara nöjd med att vi gör ett överskott i år igen. Det ligger ett hårt arbete bakom detta, säger Djurgården Hockeys VD Jenny Silfverstrand.

Djurgården går med vinst för tredje året i följd.