• Publicerat 19 juni, 2017
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Oskar Carlsson.Foto: Bildbyrån/Jonas Ljungdahl

Det blev bara en säsong i Tingsryd för backen Oskar Carlsson. Nu flyttar han vidare till småländska konkurrenten Västervik.

Det var efter två säsonger med Bik Karlskoga som Oskar Carlsson vände hem till Småland för en återkomst till Tingsryd, där han spelade som junior. Nu blev det bara en säsong i Nelson Garden Arena för 26-åringen. Efter fyra assist på 42 matcher stod det klart att det inte skulle bli någon fortsättning i den grönvita tröjan.

Kvar i Småland blir Carlsson ändå. Nu har han skrivit på för en säsong i fjolårets succélag Västervik.
– Oskar är väl mest känd för sitt defensiva spel, men i mina ögon mer en allround back. Han har dessutom bra med rutin från spel på HockeyAllsvenskan-nivå, säger Västerviks sportchef Tomas Lind om värvningen.

Oskar Carlsson, som har Vimmerby som moderklubb, har noterats för 14 poäng (4+10) på 152 allsvenska matcher med Tingsryd och Bik Karlskoga.