• Publicerat 19 juni, 2017
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Adam Deutsch.Foto: Bildbyrån/Johan Löf

Inför säsongen återvände han hem till Sverige för spel i Hockeyallsvenskan med Almtuna. Nu står det klart att backen Adam Deutsch är klar för en ny sejour i kroatiska Medvescek Zagreb.

För två år sedan skapade Gävlesonen Adam Deutsch uppmärksamhet när han värvades till KHL-klubben Medvescak Zagreb efter att bara ha gjort tre SHL-matcher med Brynäs. Det blev en säsong och 20 matcher i klubben innan han inför årets säsong återvände till Sverige. Detta för spel i Almtuna.

Nu står det klart att det blir ännu en sejour i Kroatien för 22-åringen. Skillnaden den här gången är att Zagreb inte längre spelar i KHL, utan i alpligan EBEL där lag från Österrike, Ungern, Italien, Slovenien och Tjeckien också återfinns.

Medvescak Zagreb skriver på sin webbsida att man tecknat ett ettårskontrakt med Deutsch, som svarade för två mål och en assist på 46 allsvenska matcher med Almtuna förra säsongen.