• Publicerat 9 augusti, 2017
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Pontus Petterström.Foto: Bildbyrån

Jimmie Ericssons karriär tycks vara över. Då har Skellefteå AIK utsett en ny lagkapten. Valet föll för trotjänaren Pontus Petterström, rapporterar klubben på sin webbsida.

Skadorna tvingar med stora sannolikhet Jimmie Ericsson att hänga upp skridskorna på hyllan efter en lång och framgångsrik karriär. Därför utsåg Skellefteå AIK i går en ny lagkapten när man hade kickoff med fansen i Folkparken i Skellefteå.

Den här säsongen blir det trotjänaren Pontus Petterström som kommer att spela med C:et på bröstet i Skellefteå. 35-åringen, som ursprungligen kommer från Nybro i Småland, går in på sin tolfte säsong i föreningen.

Han representerade klubben mellan 2002 och 2008 innan han flyttade till Linköping för fyra säsonger där. 2012 återvände Petterström till Västerbotten och har varit klubben trogen sedan dess. Så sent som i slutet av maj förlängde han kontraktet med klubben i ytterligare en säsong.

Som assisterande lagkaptener får Petterström Joakim Lindström och Pär Lindholm.