• Publicerat 11 augusti, 2017
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Niclas BergforsFoto: Andreas L Eriksson / Bildbyrån

Niclas Bergfors såg till att ge Djurgården en bra start på försäsongen. Med sitt 4–3-mål sköt han stockholmarna till seger mot Almtuna i Gimo ishall.

Han hade det riktigt tufft i Linköping. Men efter flytten till Djurgården började målen trilla in för Niclas Bergfors, Den här säsongen är det tänkt att 30-åringen ska vara en nyckelspelare för Djurgården och redan i försäsongspremiären visade han prov på matchvinnartakter.

Med fem och en halv minut kvar sköt den tidigare NHL- och KHL-forwarden det matchvinnande 4–3-målet som gav Djurgården vinsten i premiären.

Djurgårdarna fick även mål från Linus Johansson, Mikael Ahlén och Alexander Falk. Almtunas mål gjordes av de nya nordamerikanerna Luke Pither och David Vallorani samt tidigare djurgårdaren Fredrik Forsberg.