• Publicerat 16 augusti, 2017
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Matt Cullen.Foto: Getty Images/Bruce Bennett

Matt Cullen fyller 41 år i höst, men tänker inte lägga av. Efter två raka Stanley Cup-segrar med Pittsburgh Penguins uppger Michael Russo på Star-Tribune att centern skrivit på för Minnesota Wild.

Han har redan hunnit göra 1 366 NHL-matcher och varit delaktig i tre Stanley Cup-vinster. Men Matt Cullen, 40, är inte klar med hockeyn för det. Efter att ha vunnit två raka mästerskapstitlar med Pittsburgh Penguins ska han vara klar för sin 20:e NHL-säsong.

Det är Michael Russo på Star-Tribune som twittrar att Cullen skrivit ett ettårskontrakt med Minnesota Wild efter att ha valt en återkomst till St. Paul framför ytterligare en säsong i Pittsburgh. Cullens lön är i skrivande stund okänd, men det ska handla om ett kontrakt med prestationsbonusar.

VANN SIN FÖRSTA STANLEY CUP 2006

Matt Cullen spelade för Minnesota Wild mellan 2010 och 2013. Han har under sin långa karriär även representerat Anaheim, Florida, Carolina, New York Rangers, Ottawa, Nashville och Pittsburgh. Han vann sin första Stanley Cup med Carolina 2006.

Senaste säsongen sköt Cullen 13 mål och hade 31 poäng på 72 matcher. Han har totalt 248 mål och 689 poäng under karriären i NHL.