• Publicerat 21 september, 2017
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
SVERIGES STÖRSTA RANGERS-SUPPORTER? Andreas Rönnberg Ivarsson har vigt sitt liv åt New York Rangers.Foto: Kajsa Kalméus

33-årige Andreas Rönnberg Ivarsson har ett speciellt förhållande till New York Rangers. Han är ett så pass stort fan av Henrik Lundqvists NHL-klubb att han har döpt sin dotter efter klubben – och byggt en egen bar i Rangers ära. Gameday.se har träffat den Rangers-frälsta supportern – i hans bar.

Hockeysverige.ses medarbetare Kajsa Kalméus har för Gameday.ses räkning besökt Uddevalla och 33-årige Andreas Rönnberg Ivarsson. Han kan antagligen vara Sveriges största New York Rangers-supporter. Åtminstone sett till den passion han visat för klubben i sin vardag.

För inte nog med att Andreas döpt dottern Nyra efter klubben, han har dessutom byggt en alldeles egen Rangers-bar i hemmet.

Få en inblick i Andreas Rangers-tillvaro i Kajsas videoreportage:

Läs mer om Andreas Rönnberg Ivarsson i Kajsa Kalméus blogg:

Möt Andreas – mannen bakom Sveriges enda New York Rangers-bar