• Publicerat 12 oktober, 2017
  • Skrivet av Simon Landin
  • 0 Kommentarer
Alex Lavoie. Alex Lavoie.Foto: Bildbyrån

Succén i BIK Karlskoga i fjol gav honom kontrakt i finska högstaligan. Efter en tung start på säsongen bjuds Alex Lavoie nu ut till den svenska marknaden, skriver MrMadhawk. 

Alex Lavoie gjorde 52 poäng på 51 allsvenska matcher förra säsongen och belönades med ett kontrakt hos finska KalPa. Han började säsongen starkt med att göra mycket poäng i CHL, men i ligan har det gått desto tyngre. På de inledande tio matcherna har kanadensaren gjort två mål och en assist.

Den finska klubben är inte nöjd med Lavoies poängproduktion och har nu därför valt att bjuda ut honom till den svenska marknaden. Enligt MrMadhawk har ett flertal allsvenska sportchefer bekräftat att de har fått ett förslag gällande Lavoie. I dagsläget finns det inga uppgifter på om 24-åriga forwarden ska vara på gång till någon svensk klubb.