Roger MelinFoto: Bildbyrån

Hemmaplan mot Skellefteå. Då blev Brynäs fullständigt överkört och föll med 8-2. Trots det var Roger Melin nöjd med spelet – men medgav att situationen är tuff.
– Det är väldigt jobbigt, givetvis. Speciellt att det händer på hemmaplan, säger han.

GAVLERINKEN (HOCKEYSVERIGE.SE)

Spelet från vårens SM-finallag är som bortblåst. Efter en pigg start på matchen rasade Brynäs ihop totalt och föll med 8-2 hemma mot Skellefteå. En redan hårt kritiserad Roger Melin blir nu än mer utsatt.

Hemmapubliken buade ut laget under stora delar av matchen.
– Det är väldigt jobbigt, givetvis. Speciellt att här händer på hemmaplan. Man känner sig väldigt maktlös i båset när man står där och målen trillar in, ett efter ett.
– Situationen är tuff, givetvis. Men det är tufft för alla brynäsare. Alla som jobbar i föreningen, alla supportrar. Klart det är en jobbig situation.

Trots det målmässiga haveriet var Roger Melin ändå relativt nöjd med matchen.
– Första perioden är bra från vår sida. Vi blev hår straffade på ödesdigra misstag. Sen startar vi andra hyfsad, men de får fyran och femman och då är matchen över. Vi tappar mycket energi. Det är många spelare som spelar i ren frustration och tappar alla riktlinjer som vi jobbar efter. Men halva matchen är ändå en av de bättre, spelmässigt.

Han menar dock att han inte är orolig över att inte nå fram med sina idéer till laget.
– Kommunikationen är det inget fel på.