Marcus Ragnarssons Almtuna är nu helt klara för fortsatt spel.Foto: Bildbyrån/Pär Olert

Almtuna fortsätter imponera. I kväll tog man en ny trepoängare, efter en 4-2-vinst hemma mot Modo.

Förra säsongen var Almtuna topptippade, men då funkade det inte alls. Nu var man bottentippade – då ser man ut att vilja husera i toppen. Uppsalaklubben bara fortsätta plocka poäng på hög och tog i kväll ännu en trepoängare när formsvaga Modo slogs tillbaka med 4-2.

Sam Marklund gav Modo ledningen till Almtuna satte tre raka mål. Daniel Ljunggren satte 1-1, Ludvig Nilsson 2-1 och John Dahlström sköt 3-1. Patrik Karlkvist gav Modo lite känning via 3-2 innan Luke Pithier avslutade målskyttet i matchen genom att skjuta 4-2 i tom kasse.

Almtuna har lika många poäng som serieledarna Timrå men har en match mer spelad. Modo är åtta, sex poäng bakom.