George Sörensen.Foto: Bildbyrån

Ifjol vaktade han kassen för Almtuna. När han nu mötte sitt gamla lag passade George Sörensen på att hålla nollan för andra matchen i rad när Södertälje kunde vinna med 0-2 på bortaplan.

I förra matchen var det Västervik. Idag var det förra klubben Almtuna som gick bet på att få hål på SSK-målvakten George Sörensen. Trots 33 skott så blev Uppsalalaget nollade på hemmaplan medan Södertäljes Thom Flodqvist och Fredric Weigel nätade.

Segern var Södertäljes fjärde på de fem senaste sedan Mats Waltin fick sparken. Den andra av tre sedan nye huvudtränaren Ulf Lundberg kom in.

TVÅ NOLLOR TILL

I Västervik blev Björklöven nollade av hemmalagets Jonas Fransson. Oscar Drugge och Christopher Fish blev målskyttar för Västervik.

I Nelson Garden Arena var det Niklas Rubin som höll nollan när hemmalaget Tingsryd hemmaslog IK Pantern med 1-0. Jacob Dahlström målskytt i den andra perioden i powerplay.

I Ljungby Arena möttes hemmalaget Troja och Oskarshamn för Smålandsderby. Bortalaget avgick med segern sedan Kevin Marshall, Lucas Elvenes, Marcus Björk och Manuel Ågren gjort mål. Alexander Lindqvist Hansen tröstmålade för hemmalaget i matchen som slutade 1-4.