• Publicerat 23 oktober, 2017
  • Skrivet av Anton Edman
  • 0 Kommentarer
Alex Lavoie. Alex Lavoie.Foto: Bildbyrån

Alex Lavoie öste in poäng senast han var i Sverige. Förra säsongen producerade han 52 poäng på 51 matcher för Karlskoga. I år har forwarden fått en sämre start i sin nya finska klubb Kalpa. Nu skriver Mr Madhawk att AIK är på jakt efter 24-åringen. 

Alex Lavoie gjorde succé med BIK Karlskoga i Hockeyallsvenskan förra säsongen. På 51 matcher producerade han imponerande 14 mål och totalt 52 poäng. Men kanadensaren lämnade Sverige, och i nya finska klubben Kalpa har det gått trögt. Redan den 12 oktober kom Mr Madhawk med uppgifterna att Kalpa ville bli av med sitt nyförvärv, och att han erbjöds på den svenska marknaden.

Dagarna har gått och Lavoie har gjort bättre ifrån sig poängmässigt i Finland. Men enligt Mr Madhawk vill AIK värva honom för att förstärka truppen, och är ute på jakt efter Lavoie:s signatur. Uppgifter som spelarens agent Erik Wallström kommenterar på följande sätt.
– Alex kör på i Finland med Kalpa nu, säger Wallström till Mr Madhawks blogg.

Det återstår och se om Mr Madhawk får rätt.