• Publicerat 9 november, 2017
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Kevin Marshall.Foto: Bildbyrån/Suvad Mrkonjic

Kevin Marshalls vara eller icke vara i IK Oskarshamn har varit en hattig historia under inledningen på säsongen. Nu står det klart att Rögle bryter kontraktet med backen, vilket också innebär att han får lämna IKO.

NHL-meriterade Kevin Marshall kom till Rögle 2015 och gjorde två SHL-säsonger i klubben innan han inför den här säsongen lånades ut till Hockeyallsvenskan och IK Oskarshamn. Där snittade 28-åringen mest istid i hela ligan innan Rögle valde att ta tillbaka kanadensaren.

Härom dagen kom beskedet att han återigen skulle till Oskarshamn, men den här gången varade inte lånet länge. På torsdagen kom nämligen beskedet att Marshall och Rögle får skilda vägar.

SPELADE 106 SHL-MATCHER

– Kevin Marshall har med sin proffsiga inställning och attityd gjort ett bra jobb hos oss i några säsonger men har i år haft svårt att ta en plats i vårt SHL-lag. Vi kan inte garantera speltid framöver hos oss och Kevin vill prova möjligheten någon annanstans, säger Rögles vd Marcus Thuresson i ett pressmeddelande.

Marshall, som spelade tio matcher med Philadelphia Flyers 2011/12, har hunnit göra 106 SHL-matcher med Rögle de senaste tre säsongerna. I Oskarshamn noterades han för ett mål och en assist på 13 matcher.