Almtunas tränare Marcus Ragnarsson.Foto: Bildbyrån

Efter att två spelare krockat med varandra under gårdagens match mot Oskarshamn har nu Almtuna hela tre spelare borta på grund av befarade hjärnskakningar.

Det var igår som backarna Albin Carlsson och Erik Flood krockade med varandra under Almtunas förlustmatch mot Oskarshamn på bortaplan. Sedan tidigare saknas Lucas Sandström en smäll mot huvudet i den senaste hemmamatchen mot Timrå.
— Lucas har varit ute och gått och cyklat lite och det har känts bra, säger Almtunatränaren Marcus Ragnarsson till Uppsala nya tidning.

KAN BLI AKTUELLT MED LÅN

Erik Flood kommer tvingas till röntgen, medan det ser något bättre ut för Carlsson. Dock står det klart att den senare missar nästa match till att börja med. Huruvida Almtuna kommer ge sig ut på spelarmarknaden eller inte är ännu inte bestämt.
— Först får vi se hur det är med Flood och hur Albin mår under veckan. Om det rör sig om långvariga skador så får vi väl titta runt för att se om vi kan låna någon spelare, säger Ragnarsson till tidningen.

Almtuna ligger just nu på åttonde plats i Hockeyallsvenskan.