• Publicerat 13 november, 2017
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Robin Alvarez och Rhett Rakhshani.Foto: Bildbyrån/Jonas Ljungdahl

Malmö Redhawks har varit hårt ansatta av skador. Men efter landslagsuppehållet kommer några trevliga nyheter. Både Rhett Rakhshani och Robin Alvarez är tillbaka i spel inför mötet med Linköping i morgon.

Malmö Redhawks gick på landslagsuppehåll med en diger skadelista. När man i morgon drar i gång SHL-spelet med att möta Linköping är den listan lite kortare.

Bland annat är både Rhett Rakhshani och Robin Alvarez redo för spel igen. Rakhshani skadade sig redan premiären mot Rögle i september och har inte spelat sedan dess. Tillbaka från sjukdomen är även backen Nils Andersson och den amerikanske centern Andy Miele, som har varit i väg och spelat Deutschland Cup under uppehållet.

”SKA GÖRA DET SVÅRT FÖR MIG”

– Kul att vi får tillbaka spelare så att de kan göra mitt jobb svårare med att ta ut laget, säger tränaren Peter Andersson via klubbens webbsida.
– Jag vill att spelarna ska göra det svårt för mig att ta ut laget. Det är ett problem jag gärna har och därför är det kul att vi har ett par spelare som kommer tillbaka.

På skadelistan finns sedan tidigare målvakten Cristopher Nihlstorp, backen Erik Andersson och forwarden Nichlas Hardt. Den senare ser ut att vara närmast en comeback efter att ha täckt ett skott med foten mot Mora.