• Publicerat 13 november, 2017
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Jacob CederholmFoto: Bildbyrån

Oskarshamn går starkt i HockeyAllsvenskan och har nu förstärkt sitt lag ytterligare. HV-backen Jacob Cederholm är klar för klubben på lån.

Oskarshamn har tidigare under säsongen, med framgång, haft Kevin Marshall på lån från Rögle. När Rögle och Marshall förra veckan gick skilda vägar bröts även låneavtalet mellan backen och Oskarshamn, och därför har det allsvenska topplaget varit på jakt efter en ny back. Nu har man hittat honom.

Junioren Jacob Cederholm ansluter från HV71.
– Vi har fått klart med Jacob Cederholm som ansluter på måndagskvällen. Det är en stor, defensiv back. Han har spelat i SHL i år och även varit utlånad till Västervik ett par matcher. Förra säsongen spelade han med Pantern och har även juniorlandslagsmeriter, säger IKO:s sportchef Per Kenttä enligt Barometern.

Cederholm står noterad för sex SHL-matcher under hösten och två i Västervik. Förra säsongen spelade han 34 matcher för IK Pantern i allsvenskan.

Barometern skriver att lånet gäller tills vidare.