• Publicerat 14 november, 2017
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Johan LindbomFoto: Bildbyrån

HV71 besegrade Brynäs med 4-2 på bortaplan efter två mål av Sebastian Wännström och två mål av Mattias Tedenby. Men insatsen sågades av tränaren Johan Lindbom.
– Den andra perioden….Jadu, då vet jag inte vad vi sysslar med.

Brynäs vann skotten i den andra perioden med 15-2, men i målkolumnen stod det 1-1 sedan Sebastian Wännström överlistat Linus Fernström på straff. Ett mål som betydde 2-1 totalt.
– Det var en fin straff, berömde Brynästränaren Tommy Sjödin.

Johan Lindbom totalsågade sitt HV71 över agerandet i mittakten. Han var inte alls nöjd med spelet trots att vårens mästarlag tog en viktig trepoängare.
– Vi får vara glada för poängen, för i spelet finns det mycket att önska. Det är en inledande period som väger och båda håll och andra perioden…jadu, då vet jag inte vad vi sysslar med. Det är långt ifrån hockey och det vi pratat om i alla fall. Det är en usel insats, dundrade han på presskonferensen.
– Det är starkt att komma tillbaka i tredje sen. Vi får turliga mål men det är vår starkaste period skulle jag säga.

”STUDSAR INTE SOM VI VILL”

Lindbom hade svårt att visa glädje trots segern.
– Vi har rätt mycket att snacka om även om det blev vinst. Det känns sådär faktiskt.

Tommy Sjödin var en något uppgiven Brynästränare efter ännu en tung förlust inför hemmapubliken. Man har bara vunnit två hemmamatcher på hela säsongen.
– Skillnaden är att det studsar med för dom och mot för oss. Vi är lite ineffektiva och får inte in puckarna. Det studsar inte som vi vill. Pucken studsar inte klubba i eller ben i som för andra lag.
– Vi skapar bra lägen, men puckarna ska i också. Det är det som gäller.

Tvåmålsskyttarna tog HV till seger