• Publicerat 19 november, 2017
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Pontus SjögrenFoto: Bildbyrån

Pontus Sjögren var något av kvällens man i HockeyAllsvenskan. Han stod för en stark match och tog Vita Hästen till en oväntad 2-1-vinst borta mot Björklöven.

Björklöven vann skotten men det dröjde nästan 59 minuter innan man till sist fick hål på Pontus Sjögren i Vita Hästen-buren. Då var det för sent. Målet kom från Alex Hutchings och betydde 2-1, men närmare än så kom inte ”Löven”.

Hästen vann sedan målkungen Rickard Palmberg gjort sitt tolfte mål för säsongen, och August Gunnarsson stått för sitt åttonde för hösten. Marcus Eriksson och Jesper Samuelsson hade assistpoäng på båda målen.

Vita Hästen är tia i allsvenskan medan Björklöven är sexa. Det skiljer fem poäng mellan lagen.