• Publicerat 20 november, 2017
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Patrik Karlkvist och Sam Marklund firarFoto: Bildbyrån

Modo tog två mycket viktiga poäng i kampen om en topp åtta-placering. Idag besegrade man Troja/Ljungby med 2-1 efter straffar.

Modo visade idag att man är minst sagt säkra från straffpunkten. Man satte alla sina straffar och besegrade Troja/Ljungby tack vare det. Emil Molin, Patrik Karlkvist och Johan Eriksson blev målskyttarna. Karlkvist sköt målet som står som det matchavgörande.

Modo tog ledningen i den första perioden när Oscar Hedman noterades för 1-0. Tor Immo kvitterade i den tredje och tog matchen till övertid, där inget av lagen fick måljubla. Noterbart från matchen är också att Troja vann skotten med 29-23.

Troja ligger fortsatt näst sist i serien med två poäng upp till säker mark. Modo är nia,  en poäng bakom Almtuna på åttondeplatsen.