• Publicerat 25 november, 2017
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Jesper Boqvist.Foto: Bildbyrån/Simon Hastegård

Jesper Boqvists JVM-hopp lever. I dag gör Brynäs forwardstalang comeback i J20-laget efter sin olyckliga handledsskada på försäsongen, rapporterar Sanny Lindström.

Det var under en match mot IFK Helsingfors i Champions Hockey League 1 september som olyckan var framme. Jesper Boqvist tacklades av tidigare SHL-backen Ville Varakas och drabbades av en fraktur på handleden.

Skadan var, och är, ett hot mot 19-åringens möjligheter att ta sig till JVM i Buffalo om en månad, men nu kommer positiva nyheter. I dag, nästan tre månader efter frakturen uppstod, ska Boqvist nämligen göra comeback.

JVM-TRUPPEN PRESENTERAS 6 DECEMBER

C Mores Sanny Lindström skriver på Twitter att Jesper Boqvist kommer att finnas med i Brynäs laguppställning när man möter Skellefteå i J20 SuperElit.

Det gör att JVM-drömmen lever för ynglingen, som berättade för hockeysverige.se härom veckan att han är optimistisk gällande sina chanser att hinna komma i speldugligt skick till dess. Juniorkronornas förbundskapten Tomas Montén presenterar ut bruttotruppen till JVM den 6 december.