• Publicerat 30 november, 2017
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
Kevin ClarkFoto: Bildbyrån

Brynäs är på slutspelsplats för första gången den här säsongen. Efter 4-0-segern mot Rögle i kväll är fjolårets finallag uppe på 13 poäng på de fem senaste matcherna.

Efter en urusel start på säsongen är Brynäs att räkna med igen. I kväll tog man sin fjärde seger på de fem senaste matcherna när tabelljumbon Rögle slogs tillbaka med 3-0 i Gavlerinken.

Brynäs dominerade den första perioden och fick utdelning när formstarka Aaron Palushaj gjorde mål för femte gången på de sex senaste matcherna. Han spelades fram av parhästen Juuso Ikonen.

Ikonen hade även en klubba med i spelet på Linus Ölunds 3-0 i den andra perioden och har nu nio poäng på de fem senaste matcherna. Den andra perioden tillhörde annars Rögle men en storspelande David Rautio höll nollan intakt. Kevin Clark var den som briljerade framåt. Hans 2-0 höll riktigt hög klass och sen var det också han som jobbade fram pucken till Ikonen innan Linus Ölunds 2-0.

Clark fortsatte sedan produktionen i slutperioden när han tryckte in 4-0 från nära håll. Han är nu uppe på sju mål. Förra säsongen blev det 23. Det räckte till skytteligavinsten.