Jakob Lilja.Foto: Bildbyrån/Peter Holgersson

Nej, Linköping får inte tillbaka Jakob Lilja inom den absolut närmaste framtiden. Hans fotskada håller honom borta från spel i minst två veckor till, säger tränaren Dan Tangnes till Corren.

Jakob Lilja har varit en av Linköpings ledande spelare under säsongen med sina åtta fullträffar. Den senaste veckan har han inte kunnat spela till följd av en fotskada. En skada som håller honom borta från spel ett tag till.

Det blir inget spel före landslagsuppehållet som väntar efter veckan – men kanske före jul.
– Han har varit på ytterligare undersökningar, men svårt att säga exakt hur länge han blir borta. Men det känns inte realistiskt med spel den här veckan. Förhoppningsvis är han tillbaka till matchen mot Frölunda (19 december), säger tränaren Dan Tangnes till Corren.

Linköping möter Djurgården borta i morgon och Färjestad hemma i Saab Arena till helgen.