Roberto Luongo.Foto: All Over Press

Nej, ingenting vill sig för Florida. Nu blir förstemålvakten Roberto Luongo borta länge efter en skada.
– Vi får se hur hans rehab går. Han kommer definitivt vara borta ett tag, säger tränaren Bob Boughner enligt Sun-Sentinel.

Florida sågs som ett potentiellt slutspelslag inför säsongen men har haft en mycket tuff start på säsongen. Man har bara 24 poäng efter 27 spelade matcher och är med det näst sämst i den östra konferensen. Bara Buffalo har inlett sämre.

Och nu kommer nästa smäll. Smällen som kanske är det som tar död på det lilla slutspelshopp man hade kvar. Förstemålvakten Roberto Luongo har ådragit sig en ljumskskada.

Nu väntar en ganska lång vila för målvaktslegendaren, som trots allt gjort en ganska bra säsong trots lagets miserabla spel.
– Om det handlar om tre veckor, fyra veckor eller fem veckor…Vi får se hur hans rehab går. Han kommer definitivt vara borta ett tag, säger tränaren Bob Boughner enligt Sun-Sentinel.

Nu ställs hoppet på James Reimer, som förvisso har bevisat att han är en duktig NHL-målvakt tidigare, men som haft en tung säsong med fyra vinster av 13 möjliga och en räddningsprocent som precis når över 89.

Se hela NHL inklusive Stanley Cup på Viaplay för bara 399 kronor per månad