• Publicerat 11 december, 2017
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån/Johanna Lundberg

Älskar du ishockey? Har du en klubb som du brinner för mer än något annat? Vill du vara med om att peka ut riktningen för svensk elitishockeys framtid? Då är du en av dem som vi söker!

I ett unikt samarbete genomför nu Hockeysverige.se och deltagarna i Linnéuniversitetets kurs ”Ishockey, kultur och samhälle” landets största, enskilda oberoende supporterbarometer som någonsin skådats. Syftet är att undersöka hur svenska ishockeysupportrar upplevelser sitt förhållande till klubbarna i SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL.

Enkäten är öppen för vem som helst att besvara under perioden den 11–25 december, 2017. Allt deltagande är frivilligt. Det går att avbryta medverkan när som helst genom att logga ut. Alla svar är anonyma och hanteras med fullständig diskretion, allt i enlighet med god vetenskaplig praxis.

Enkäten besvaras enkelt genom att klicka på de olika frågealternativen. I normalfallet bör det ta ungefär 5–15 minuter att besvara alla frågor. Den som vill vara med besvarar frågorna i enkäten nedan!

Resultatet av undersökning kommer att presenteras på hockeysverige.se i månadsskiftet december-januari.

Tack på förhand!

Kontaktperson:
Tobias Stark, Institutionen för idrottsvetenskap, Linnéuniversitetet,
E-post: Tobias.Stark@Lnu.se, Twitter: @Tobias_Stark.