• Publicerat 13 december, 2017
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Mathias FromFoto: Bildbyrån

Det fortsätter hända grejer i Rögle. Nu lämnar ännu en spelare klubben. Helsingborgs Dagblad uppger att Mathias From är klar för Södertälje.

Det går knappt en dag utan att spela ansluter till eller lämnar Rögle. De senaste dagarna har vi bland annat sett Cade Fairchild och Almen Bibic lämna medan Janne Jalasvaara och Stephen Perfetto anlänt.

Nu lämnar ännu en spelare. Helsingborgs Dagblad skriver att Mathias From, som är tonåring i ytterligare tre dagar, lämnar. Han ska vara klar för spel i HockeyAllsvenskan där Södertälje bli ny klubbadress.

From har stått för 13 poäng på 70 SHL-matcher under karriären. Den här säsongen har det blivit fem poäng på 19 matcher. Den danske landslagsmannen har tillhört Rögle sedan säsongen 2014/2015.

Uppgifterna bekräftades sedan från Rögle.
–  Mathias är en talangfull spelare. Han behöver få mer speltid vilket vi inte kan garantera. Förhoppningsvis får han i sin nya miljö den speltiden och kan fortsätta sin utveckling. Vi vill tacka Mathias för allt han gjort i Rögle och önskar honom lycka till framöver, säger sportchefen Chris Abbott till klubbens hemsida.