René Bourque.Foto: Bildbyrån

Örebro och Djurgården bjöd på en spännande och sevärd historia i Behrn Arena. Det krävdes tillslut övertidsspel för att skilja lagen åt och där klev René Bourque fram och såg till att gästerna kunde vinna med 2-3.

Örebro, med fyra raka förluster inför matchen, ställde till det för sig redan i inledningen när man fick spela tre mot fem. Djurgården var snabba med att utnyttja detta och efter tre minuter hade Linus Hultström gjort ledningsmålet.
— I fem mot tre ska det vara mål, konstaterade han i pausintervjun med C More.

WIKLANDER MÅLSKYTT IGEN

Johan Wiklander gjorde sedan sitt andra mål på två matcher och kvitterade tillställningen. Djurgården hade sedan chansen i ännu ett fem mot tre-läge i den första perioden, men målen uteblev.

Joakim Andersson och Niclas Bergfors gjorde varsitt mål i den andra perioden. Den tredje blev mållös och i förlängningsspelet klev alltså René Bourque fram och avgjorde med säsongens 13:e mål från hans klubba.