Patrick Cehlin.Foto: Bildbyrån

Luleå har inte jättemycket spets i laget. Därför är de här uppgifterna minst sagt efterlängtade. Norrbottens-Kuriren säger att Patrick Cehlin gör comeback inom kort.

Patrick Cehlin har missat de senaste 13 matcherna för sitt Luleå. Men nu är klubbens forwardsstjärna nära spel igen.

Det är Norrbottens-Kuriren som rapporterar att Cehlin, som tillhörde toppen av skytteligan innan skadan kom, har en comeback inom räckhåll.
– Jag kör för fullt, säger forwardskanonen själv.

KOMMER FRÅN EN MARDRÖMSSÄSONG

Cehlin hann göra elva mål och totalt stå för 16 poäng innan han tvingades till vila. Även förra säsongen var skadefylld för Cehlin, som då begränsades till 17 matcher på grund av hjärnskakningsproblem.

Hjärnskakningsproblemen är bara en av de skador som drabbat honom under karriären. Han har även haft en allvarlig höftskada och blodproppar. I en intervju med hockeysverige.se berättade Cehlin i oktober om hur omfattande hans problem var, framför allt förra säsongen i Rögle.
– Ett tag var det ingen telefon, ingen tv. Jag låg oftast i min säng i Ängelholm, i ett mörkt rum. Jag bor ensam, så när laget var borta på resor blev det inte så jäkla roligt. Det blev en nedåtgående spiral. Den mentala biten var väldigt påfrestande på något sätt. Det var en tuff prövning men jag är glad att jag tog mig ur det och att jag står här idag.

”Jag är glad att jag står här i dag”