Patrik Parkkonen.Foto: Bildbyrån/Fredrik Karlsson

Patrik Parkkonen lämnade Karlskoga tidigare idag. Han är klar för Oskarshamn.
– Vi tittade på honom redan i somras och känner att vi har bra koll på honom, säger sportchefen Per Kenttä i ett pressmeddelande.

Tidigare idag kom beskedet att Patrik Parkkonen lämnade Karlskoga.
– Det är ett gemensamt beslut. I och med att Victor Berglind är tillbaka i spel och Arvid Aronsson är åter inom kort känner vi oss tillfreds med vår backuppsättning, sade BIK Karlskogas sportchef Thomas Fröberg då.

Nu står det klart att han backen blir kvar i Sverige. Han går till BIK Karlskogas seriekonkurrent Oskarshamn.
– Försvarssidan har varit prio för oss att förstärka. När Patrik blev ledig fanns det inte så mycket att fundera på. Vi tittade på honom redan i somras och känner att vi har bra koll på honom. Vi tror och hoppas att Patrik kan få en nystart och få ut ytterligare en nivå av sitt spel i vår miljö, säger sportchefen Per Kenttä.

Parkkonen stod för tre mål och totalt 14 poäng i Karlskoga, på de 31 matcherna han spelade där.
– Jag ser mig själv som en stabil tvåvägsback som gillar att vara med i alla delar av spelet, både med och utan puck. Att komma till Oskarshamn blir en bra möjlighet för mig att börja om litegrann och jag hoppas kunna göra Oskarshamn bättre med det jag är bra på.