Karlskrona.Foto: Bildbyrån

Karlskrona bröt en sex matchers lång förlusttrend när Mora besegrades med 2-1. Nu har man bara en poäng upp till dalalaget som ligger på en 13:e plats. 
– Det är fortfarande mycket poäng på spel, vi kommer att fajtas – det kan jag lova er, säger Ove Molin, tränare i KHK, till C More. 

Det var ett bottenmöte som stod på menyn i NKT Arena i Karlskrona denna lördagskväll. Närmare bestämt jumbon KHK mot nästjumbon Mora.

Båda lagen gick in med tunga sviter släpandes efter sig. Karlskrona hade inför mötet förlorat sex raka matcher, samtidigt som Mora inte hade vunnit på bortais sedan 10 december.

Det var Konstantin Komarek som öppnade målskyttet i matchen med 14.28 in i den första perioden. Den ledningen blev inte långvarig, utan Moras Emil Bejmo fixade kvitteringen knappa minuten därefter.

2-1 till Karlskrona kom i slutet på den andra perioden efter att Joel Kellman satt pucken på en straff.

”VI KOMMER ATT FAJTAS – DET KAN JAG LOVA ER”

Kellmans mål skulle också visa sig bli det fastställande slutresultatet.

Moras dystra förlustsvit på bortais fortsätter därmed vara intakt. Karlskrona å sin sida bryter sin sex matchers långa förlustrad.
– Det är ett heroiskt arbetande Karlskrona. Det här betyder en hel del. Det är fortfarande mycket poäng på spel, vi kommer att fajtas – det kan jag lova er, säger Ove Molin, tränare i Karlskrona, till C More.

Annons:
Du kan lira Powerplay från Svenska Spel Sport & Casino varje SHL-omgång. Läs mer här!
Åldersgräns 18 år för spel online. Stödlinjen: 020-81 91 00.