Jonathan DahlénFoto: Bildbyrån

Förlust mot Troja senast och förlust mot Vita Hästen idag. Timrå kan inte känna sig säkra på en finalplats.

Man har visserligen fem poäng ned till AIK som är ny trea i tabellen, men det går inte att komma ifrån att det kanske är en liten formsvacka på gång i Timrå. Idag föll man med 3-1 mot bottenlaget Vita Hästen.

Andreas Molinder gjorde sitt första mål för säsongen och blev dessutom enda målskytt för Timrå, bara för att ytterligare understryka att det kanske, kanske finns lite problem hos Timrå.

Mattias Kalin gjorde 1-0 för Vita Hästen. Efter Moliners kvittering avgjorde sedan Simon Mitman sent, efter rejält slarv av Timrå i egen zon. Villiam Haag gjorde sedan 3-1 i slutminuten.

Vita Hästen är tia i tabellen och har faktiskt bara fyra poäng upp till SSK på åttondeplats, men också bara fyra poäng ned till kvalplats.

TUNGT FÖR BIK

Västervik är laget under strecket. De vann idag med 3-2 borta mot Troha/Ljungby, som är en poäng ovanför strecket. Minst sagt viktiga poäng för Västervik alltså. Joacim Hedblad avgjorde i slutperioden.

Västervik är däremot fyra poäng före BIK Karlskoga som förlorade med 3-1 borta mot Björklöven som är sexa i tabellen. Stjärnan Axel Ottosson blev stor matchvinnare genom att göra både 2-1 och 3-1 i slutperioden. Han står på 14 mål under säsongen. Toope Rajala gjorde ”Lövens” första mål.

Jacob Lundegård gjorde den värmländska tabelljumbons enda mål i den nya tunga förlusten.