Felix Sandström.Foto: Bildbyrån/Simon Hastegård

Regerande svenska mästarna HV71 har varit hårt drabbade av skador under säsongen på framförallt backsidan. Nu uppges en spelare på väg in – men det ska inte handla om en back utan om målvakten Felix Sandström som just nu är på lån i Oskarshamn från Brynäs.

På grund av skador har det bara blivit åtta matcher för Brynäs i SHL under säsongen för Felix Sandström, som i par med David Rautio tog Brynäs till förra våren mot just HV71.
— Jag vet inte om det är helt klart, men det kan bli officiellt inom några dagar, säger en källa till Jönköpings-Posten angående att Felix Sandström nu skulle vara på väg in i HV71.

VILL INTE KOMMENTERA

Assisterande sportchefen Johan Davidsson vill dock inte uttala sig för tidningen.
— Jag varken får eller kan kommentera det, det är Johan Hults avdelning, säger han.

HV71 har målvakten Linus Söderström på skadelistan. Han befinner sig just nu i USA för rehabilitering hos New York Islanders efter en skada som han tvingats operera. Spekulationerna har varit många den senaste tiden huruvida Söderström ska komma tillbaka till HV eller stanna i Islanders som han har kontrakt med.
— Det är svårt att uttala sig om hans framtid. Men går allt som vi vill så är han tillbaka på is snart, men jag kan varken säga bu eller bä, säger Davidsson.

Felix Sandström är för tillfället utlånad från Brynäs till Oskarshamn och har vaktat kassen under sju matcher i Hockeyallsvenskan för laget.