Janne Jalasvaara.Foto: Bildbyrån/Petter Arvidson

Han värvades in till den dåvarande SHL-jumbon i mitten av december och har snabbt blivit en kraft att räkna med i det så tidigare darriga Rögleförsvaret. Nu öppnar Janne Jalasvaara en liten dörr för att han stannar i klubben även nästa säsong.

På 18 matcher i Rögle har det blivit noll poäng från backen Janne Jalasvaaras klubba. Men det är knappast sina offensiva färdigheter sportchefen Chris Abbott hämtade in 33-åringen för.

ALLT ÖPPET

Istället har den finländske veteranen spridit lugn i försvarsleden. Nu berättar han för Helsingborgs Dagblad att inte utesluter en fortsättning i klubben.
— Just nu är allt öppet för mig vad gäller nästa säsong. Jag tänker inte så långt fram, utan fokuserar på nuet och sedan får vi se efter säsongen. Men självklart är det ett alternativ att stanna i Rögle även om jag varken kan säga ja eller nej i nuläget, säger han till tidningen.

Under sin första tid i Ängelholm spelade Jalasvaara på ett korttidskontrakt, men i slutet av månaden förlängdes det kontraktet till att gälla säsongen ut.