• Publicerat 13 februari, 2018
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Albin Nilsson.Foto: Bildbyrån

Troja jagar poäng i den allsvenska bottenstriden. Nu lånar man in Rögles center Albin Nilsson.

Rögles 19-årige center Albin Nilsson väntar alltjämt på debuten i SHL. Men nu får han i alla fall chansen att debutera i HockeyAllsvenskan. Han har lånats ut till Troja/Ljungby och kommer åtminstone spela kvällens match mot Södertälje. Det skriver den småländska klubben på sin hemsida.

Albin Nilsson har spelat tre matcher för Helsingborg i division 1 under säsongen men har främst varit en flitig poängplockare i Rögles J20-lag. Där har det blivit 8+16 på 29 matcher.

Troja/Ljungby återfinns på tolfteplats i HockeyAllsvenskan. De har fem poäng upp till kvällens motståndare Södertälje som har den åttonde och sista platsen i Slutspelsserien, och en poäng till godo till nästjumbon Västervik.