• Publicerat 14 februari, 2018
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
AlmtunajubelFoto: Bildbyrån

Frågan är om inte Almtuna mer eller mindre säkrade vidarespel efter de 52 omgångarna idag. 2-1-segern mot Västervik tog laget mot Slutspelsserien.

Almtuna har haft problem med att ta trepoängare på slutet men idag kom det i alla fall en mot Västervik. Marcus Ragnarssons manskap är nu femma och har efter kvällens seger ena foten i Slutspelsserien.

Man vann med 2-1 sedan man satt gaspedalen i botten i början av matchen. Albin Lundin och JVM-backen Gustav Lindström hade gjort ett varsitt mål redan när klockan stod på 11:15. Målen såg ut att bli de två enda som skulle falla i matchen.

Med ett par minuter kvar gjorde Alexander Viklund det hela lite spännande med sitt 2-1, men närmare än så kom inte Västervik.

Almtuna är nu fem poäng före Oskarshamn som är nia, med sju omgångar kvar av HockeyAllsvenskan. Oskarshamn som idag vann borta mot Tingsryd med 4-3. TAIF ledde med 2-0 men Oskarshamn vände med fyra raka mål. Backen Karl Johanssons 4-2 blev matchavgörande.