LucasSandström står och munhuggs efter det att han och Ludwig Blomstrand visats ut innan matchen ens börjat.Foto: Skärmdump från C More

Mycket ska man vara med om. Inför dagens oerhört viktiga match mellan Södertälje och Almtuna i Scaniarinken visades två spelare ut – innan matchen ens startat.

Dagens möte mellan Södertälje och Almtuna gäller mycket i kampen om den kommande slutspelsserien. Känslorna verkar vara på helspänn och Södertäljes Ludwig Blomstrand och Almtunas Lucas Sandström visades ut innan matchen ens börjat.

Det var precis inför nedsläpp som de båda råkade i luven på varandra och huvuddomaren David Bergman valde att visa ut båda två och de fick se de inledande två minuterna av matchen från utvisningsbåset.

Lucas Sandström gjorde sedan 0-1 till Almtuna i matchen som just nu pågår.