Anton HolmFoto: Simon Landin

Han vann den allsvenska skytteligan förra säsongen och har i år fortsatt att leverera. Nu förlänger Anton Holm kontraktet med AIK ytterligare ett år.
— Jag är väldigt glad över att få stanna i AIK, säger 27-åringen till klubbens hemsida.

Trots att Södertälje slutade sist ifjol i Hockeyallsvenskan vann Anton Holm skytteligan i serien med 28 strutar. Överraskande nog valde hans förra klubb att inte förlänga med skarprättaren och istället skrev han i somras på för AIK.

Där har det under säsongen blivit 23 mål och nu förlänger 27-åringen avtalet med klubben ytterligare en säsong.
— Utöver att vara en vass målskytt har han även visat att han har andra kvalitéer och jobbar hårt för laget, säger sportchefen Anders Gozzi till klubbens hemsida.

SIKTAR PÅ SHL

Anton Holm har Nacka som moderklubb och har förutom Södertälje och AIK även representerat Karlskoga på allsvensk nivå.
—  Jag är väldigt glad över att få stanna i AIK ytterligare ett år. Jag trivs väldigt bra i klubben och fokus just nu ligger på matchen på lördag när vi spelar mot Almtuna. Siktet är inställt på SHL, säger Anton Holm.

AIK ska med start på lördag spela i slutspelsserien där vinnaren får möta förloraren av den allsvenska finalen mellan Leksand och Timrå. I slutspelsserien möter AIK och Anton Holm i tur och ordning Almtuna, Södertälje, Pantern, Oskarshamn och Björklöven.